Klasse
3B Bock
Brygget
23. desember 2013
Flasket
26. januar 2014
Alkoholstyrke
6,56%
Farve (EBC)
36,2
OG/FG
1,060 / 1,010
Bitterhet (IBU)
24,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

29.4 % Pilsner German (3.9 EBC)
58.8 % Munich Malt (17.7 EBC)
3.7 % Caramunich Malt (110.3 EBC)
3.7 % Caramel/Crystal Malt -120L (236.4 EBC)
2.2 % Melanoiden Malt (39.4 EBC)
2.2 % Dark Crystal 250-300 EBC / 75-90 Lovibond

Humle og krydder

12g Magnum [14.00 %] - Boil 60.0 min (23.8 IBU)
1 cone of home-grown traditional Buskerud hops

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min @ 68.0 C

Gjærtype

Saflager S-23

Gjærmengde

16.5 g

Informasjon om gjæring

10-12 C 4 Weeks

Kommentarer


[BBcode]