Klasse
5B Amerikansk brown ale
Brygget
14. januar 2017
Flasket
1. februar 2017
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
42,8
OG/FG
1,055 / 1,011
Bitterhet (IBU)
50,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
38,0l
Mengde ferdig øl
36,5l
Gjærbare ingredienser

6800,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC)

1130,00 g BEST Melanoidin (BESTMALZ) (70,0 EBC)

970,00 g Caramel Dark (BestMälz) (90,0 EBC)

560,00 g White Wheat Malt (4,7 EBC)

400,00 g Brown Malt (Crisp) (128,1 EBC)

250,00 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC)

Humle og krydder

Northern Brewer [5,10 %] - Mash 90,0 min

83,61 g Northern Brewer [5,10 %] - Boil 60,0

59,02 g Northern Brewer [5,10 %] - Boil 15,0

83,61 g Cascade [5,50 %] - Boil 10,0 min

83,61 g Cascade [5,50 %] -Steep/Whirlpool 3,0 min

115,00 g Centennial [10,00 %] - Dry Hop 10,0 Days

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i 75 min
77 grader i 20 min
80 grader skylling

Gjærtype

1056

Gjærmengde

ca 400 billion

Informasjon om gjæring

15 dager 19 grader

Kommentarer


[BBcode]