Klasse
8D Porter
Brygget
15. oktober 2012
Flasket
15. oktober 2012
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
79
OG/FG
1067 / 1021
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Stjørdalsmalt 4000g
Pale malt 1500g
Munich malt 1400g
Demerara sukker 400g
Crystal malt 200g
Farin 200g
Sjokoladmalt 100g
Roasted Barley 100g

Humle og krydder

Target 11% 25g i 60 min
Saaz 3,9% 30g i 1 min
Amarillo 9,1% 25g tørrhumlet

Andre ingredienser

1 teskje irish moss ti min før kokeslutt
1 teskje gjærnæring 10 min fr kokeslutt

Meskeinformasjon

69 grader i 60 min

Gjærtype

Wyeast 1728

Gjærmengde

2 liter slurry

Informasjon om gjæring

Kommentarer


[BBcode]