Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
9. januar 2013
Flasket
10. mars 2013
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1064 / 1020
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
125,0l
Mengde ferdig øl
120,0l
Gjærbare ingredienser

15 kilo Pilsnermalt
7 kilo Munchenmalt
5 kilo Viennamalt
1 kilo Cara-Vienna
1,5 kilo lys maltextract, tørr
1,5 kilo sukker

Humle og krydder

100 gram Magnum blomst 60 min
100 gram Hall. Mittelfrüh 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i 60 min

Gjærtype

WLP 838 Southern German Lager

Gjærmengde

1,5 liter slurry

Informasjon om gjæring

10 grader i 4 uker
15 grader i 2 uker
5 grader i 2 uker

Kommentarer


[BBcode]