Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
11. februar 2013
Flasket
25. februar 2013
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1076 / 1013
Bitterhet (IBU)
232,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5EBC 6200g
Cara Amber 50EBC 200g
Crystal Malt 120EBC 150g
Wheat Malt 3 EBC 200g
Cane Sugar (light) 1EBC 150g
Melanoidin Malt 40EBC 100g

Humle og krydder

Galena13%alpha 147g 60minutes
Chinook13%alpha 40g 15minutes
Cascade9%alpha 80g 10minutes
Galaxy12.2%alpha60g 1minutes
Cascade5.6%alpha 30g 1minutes

tørrhumle 1 (10 dager): 25 g chinook 10 g galaxy 30 g cascade 10 g tettnang

tørrhumle 2 (2 dager) : 15 g galaxy 10 g simcoe

Andre ingredienser

irish moss
gjærnæring

Meskeinformasjon

65 grader C i 90 min

Gjærtype

san diego super yeast

Gjærmengde

4 pakker i 1 liter starter

Informasjon om gjæring

18 grader i 14 dager

Kommentarer

Bjarke Vang er og medbrygger.
Monkey Brew er bryggerinavnet.


[BBcode]