Klasse
8D Porter
Brygget
24. september 2016
Flasket
27. oktober 2016
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
64
OG/FG
1065 / 1022
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
35,0l
Gjærbare ingredienser

4900 gr. Maris Otter, EBC 6,5
500 gr. Aromamalt, EBC 75
400 gr. Crystalmalt, EBC 120
70 gr. Crystal malt, EBC 400
80 gr. Black malt, EBC 500
53 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
100 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
100 gr. Carafa III, EBC 1350
150 gr. Spraymalt, EBC 8

Humle og krydder

22 gr. Centennial pellet, IBU 9,55, tid 01:30
20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:15
10 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:05

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 60 min
78 grader, 15 min

Gjærtype

WLP005 British Ale Y

Gjærmengde

207 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

18-20 grader 13 dager

Kommentarer


[BBcode]