Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
15. februar 2013
Flasket
6. mars 2013
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3500g Maris Otter Pale Malt
2000g Rye Malt
500g Cara Red
200g Flaked Wheat

Humle og krydder

20g Columbus 45 minutes
25g Cascade 15 minutes
25g Cascade 5 minutes
2 ts ingefør 5 minutes
50g Cascade dry hopped

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 degrees for 60 min.

Gjærtype

WLP023 Burton Ale

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Fermented at 18 degrees C for 7 days.
Fermented at 20 degrees C for 10 days.

Kommentarer


[BBcode]