6052 g Munich Malt (Lys) (BestMalz)
2136 g Pilsnermalt Heidelberg (BestMalz)
356 g Dark Crystal Malt (Thomas Fawcett)
178 gCaramunich I 90 EBC (Weyermann)
178 g Melanoidin Malt (BestMalz)
30 g Hallertau Mittelfrüh 4.7% @ 55 min
40 g Tettnang 4.2% @ 55 min
20 g Hallertau Hersbrucker 2.3% @ 55 min
1/2 tablett Whirlfloc
1 tablett Servomyces gjærnæring
15 minutter @ 50°C
60 minutter @ 68°C (x2, dobbeltmesket på Speidel Braumeister 20L)
WLP833
2L starter av 4 pk
Sette gjær: 9°C
Gjæringstrinn 1: 10°C til 50% utgjæret
Øk til 19°C over 3 dager
Gjæringstrinn 2: 19°C til ferdig utgjæret
Senk til 1°C over 9 dager
Gjæringstrinn 3: 1°C Lagre til ferdig