2600 g Pilsmalt
1800 g flaket hvete
250 g havregryn
500 g sauermalt
10 g Northern Brewer pellets 10.5% 60 min
20 g Motueka pellets 6.7% 15 min
30 g Motueka pellets 6.7% 5 min
Litt kalsiumsulfat og -klorid i mesken.
Gjærnæring.
Halvparten meskes på 63 grader i 30 min med 21 l vann. Tilsetter så 10 l vann som har stått ute over natta, litt isbiter i, blir ca. 37 grader. Tilsetter så andre halvdel malt, blir litt over kanten på maltrøret. mesker på 37 grader i 30 min, økes til 44 i 15 min og meskes ferdig på 66 grader i 40 min til. Tappet da ut som no-sparge.
WLP Brett C
Slurry
Kjølt ned til 17 grader, gjærer 2 uker i romtemperatur 19 grader
Karbonert med 145 g sukker.