Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
15. februar 2014
Flasket
14. mars 2014
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
21
OG/FG
1062 / 1012
Bitterhet (IBU)
54,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5,3 kg Maris Otter malt
0,3 kg Crystal EBC 120
0,2 kg Carapils

Humle og krydder

5g simco 12% - 60m min
17g Chinook 11,5% -60 min
30g Amarillo 11,9% - 15 min
20g Simco 12% - 15 min
30g Amarillo 11,9% - 0 min
20g Simco 12% - 0 min
40g Amarillo 11,9% -5 dager
20g Simco 12% - 5 dager

Andre ingredienser

6 g/10l Kalsiumsulfat i mesk og skyllevann
1 g/10l Kalsiumkarbonat i mesk
1 g/10l Natron i mesk

Meskeinformasjon

55 grader 10 min
68 grader 45 min
76 grader 10 min

Gjærtype

WPL051 California Al

Gjærmengde

1 rør i 1,5 l starte

Informasjon om gjæring

Pitchet gjær ve 13,2 grader
Steget fritt til 17 grader inntil ferdig. Økt til 20 grader siste 5 dager. Totalt 14 dager gjæring

Kommentarer

Ingen


[BBcode]