Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
7. februar 2015
Flasket
21. februar 2015
Alkoholstyrke
5,13%
Farve (EBC)
85
OG/FG
1,057 / 1,016
Bitterhet (IBU)
32,5 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt
Caramunich III
Carafa II Spesial
Roasted Barley
Lettkokte havregryn

Humle og krydder

Colombus
East Kent Golding
Hallertau Tradition

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

44 gr 20 minutter
65 gr 60 minutter
72 gr 20 minutter
78 gr 5 minutter

Gjærtype

Fermentis T-58

Gjærmengde

33 g

Informasjon om gjæring

Gjæret I to uker ved 20 grader. Ettergjæret på flaske med en sukkerbit pr flaske med 0,33 l.

Kommentarer


[BBcode]