Klasse
5G Old ale
Brygget
26. august 2017
Flasket
13. september 2017
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
43
OG/FG
1,073 / 1,019
Bitterhet (IBU)
41,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter pale malt 5500 g
Munich malt 500 g
Pale chocolate 300 g
Crystal (45 L) 200 g
Crystal (60 L) 200 g
Crystal (90 L) 100 g
Melasse (Black strap) 250 g

Humle og krydder

Magnum 35 g @ 60 min
East Kent Golding 30 g @ 5 min

Andre ingredienser

Whirlfloc
Gjærnæring
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

70 min @ 66 grader C
10 min @ 78 grader C

Gjærtype

Safale S-04

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

18 grader i én uke + 19 grader i én uke

Kommentarer

Gjæren ble rehydrert før pitching.
7,3 % ABV er medregnet 6 g/l naturlig karbonering. Karboneringsgjær: CBC-1


[BBcode]