Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 3C Doppelbock)
Ekstra ingredienser
Cocoa-nibs
Brygget
18. mars 2017
Flasket
9. april 1017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
47
OG/FG
1074 / 1023
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Munichmalt
crystal 30
pilsen dry malt
caramunich II
pale chocolatemalt
special roast

Humle og krydder

hallertau mittelfruh
magnum hallertau

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

58c @ 15 min
67c @ 60 min
78c @10 min

Gjærtype

wlp 833

Gjærmengde

2 pk i starter

Informasjon om gjæring

9c i 7 dager
11c 14 dager

Kommentarer


[BBcode]