6 kg Maris Otter Pale malt
0,3 kg Crystal malt
0,2 kg Hvetemalt
0,15 kg sukker til priming på flasker
25 gram Galaxy humle (14,5%)
i 60 minutter
30 gram Galaxy humle (14,5%) i 15 minutter
20 gram Nelson Sauvin (12,1%) i 15 minutter
30 gram Galaxy humle (14,5%) i 5 minutter
20 gram Nelson Sauvin (12,1%) i 5 minutter
30 gram Galaxy humle (14,5%) 7 dager tørrhumling
20 gram Nelson Sauvin (12,1%) 7 dager tørrhumling
14 gram ph 5,2 stabilizer i meskevannet
1/2 tablett Whirfloc siste 10 minutter av koketid
1 tsk Wyeast gjærnæring siste 10 minutter av koketid
Enstegsmesking i 90 minutter, 67 grader C.
WLP 001
1 rør + starter
Tilsatt ren O2 etter nedkjøling
Gjæret på 18 grader i 14 dager.
Naturlig karbonert i 14 dager på 20 grader C.