Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
30. desember 2017
Flasket
1. februar 2018
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1,048 / 1,009
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5500 g Pilsnermalt

Humle og krydder

36 g Perle 9.0% pellets i 60 min
15 g Hallertau Mittelfrüh 4.5% pellets i 15 min
15 g Hallertau Mittelfrüh 4.5% pellets i 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 °C i 90 min

Gjærtype

WLP800

Gjærmengde

380 mrd celler

Informasjon om gjæring

Sette gjær ved 8°C
Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.029
Øk naturlig til 18 °C, hold til utgjæret & oppryddet
Senk til 0 °C over ca 5 og hold temp til klar

Kommentarer


[BBcode]