Klasse
2E Mørk tsjekkisk lager
Brygget
23. november 2013
Flasket
18. desember 2013
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
28,6
OG/FG
1054 / 1010
Bitterhet (IBU)
27,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

7,50 kg Pilsner Malt
1,70 kg Caramel Malt
1,50 kg Munich Malt
1,00 kg Carared Malt
0,80 kg Caramunich Malt
0,20 kg Melanoiden Malt

Humle og krydder

60,00 g Tettnang [5,90 %] - Boil 75,0 min
60,00 g Saaz [3,30 %] - Boil 45,0 min
40,00 g Saaz [3,30 %] - Boil 5,0 min
20,00 g Tettnang [5,90 %] - Boil 5,0 min

Andre ingredienser

2,00 tsp Irish Moss (Boil 10 mins)
2 stk Servomyces (boil 10 min)

Meskeinformasjon

1 meskesteg ved 66C i 90 min.
2.5L vann per kg malt
2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer

Gjærtype

Fermentis W-34/70

Gjærmengde

4,0 pkg

Informasjon om gjæring

12 dager ved 10C

Kommentarer


[BBcode]