Klasse
9E Imperial stout
Brygget
2. oktober 2012
Flasket
6. november 2012
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
115
OG/FG
1100 / 1031
Bitterhet (IBU)
77,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

20 kg pale malt
600 g cara munich
1,2 kg lys sjokolademalt
1,5 kg svart malt

Humle og krydder

100 g magnum 13% 60 min
100g kent goldings 5% 10 min
100g kent goldings 5% 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

30 min 65 grader C
50 min 68 grader C
mashout 78 grader C

Gjærtype

Fermentis Safale US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

16 grader C

Kommentarer

Oppskriften er lånt fra brewing classic styles.


[BBcode]