Klasse
3C Doppelbock
Brygget
3. desember 2016
Flasket
None
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
49
OG/FG
1084 / 1020
Bitterhet (IBU)
24,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg Munic 1
3 kg Munic 2
1 kg Caramunic 2

Humle og krydder

100 g Hellertauer Mittelfrau

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

10l vann 50 grader "bløtgjøring"
23,8 liter sirkulert 66 grader
varmet hele vørter til 78 grader og sirkulert

Gjærtype

wlp 833

Gjærmengde

starter 1 + 2 liter

Informasjon om gjæring

10 grader fra 3. desember til 10. desember.
10. des (OG ca 1040), gjæret ut på 18 grader

Kommentarer

Co2 på fat 1 bar over tid. Antar at det blir tvungen.


[BBcode]