Klasse
9E Imperial stout
Brygget
7. november 2015
Flasket
28. november 2015
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
121
OG/FG
1103 / 1028
Bitterhet (IBU)
69,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt, wheat malt, flaked oats, pale chocolate malt, brown malt, cara bohemian malt, dark crystal malt, roasted barley, peated malt, molasses.

Humle og krydder

Columbus, Willamette, Cascade

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66,5 grader i 75 min, 76 grader i 15 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

30g

Informasjon om gjæring

Pitchet på 18 grader, free rise til 20. Lar stå på 20 grader til gjæringen er ferdig.

Kommentarer


[BBcode]