Klasse
12B Belgisk fruktlambic
Brygget
11. januar 2014
Flasket
8. mars 2015
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
1
OG/FG
1068 / 1012
Bitterhet (IBU)
15,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Mesk av:
1ltr hvetmalt, 10ltr pilsner malt, 2 ltr munchermalt, 1/2 ltr havregryn
1,5 kg Solbær og stikkelbærsyltetøy (ca 200 gr sukker)

Humle og krydder

Cascade (best før mars 12)
6,8% alfa 30gr 1 time

Samme humle 30gr siste 2-3 min koking + kjøling

Andre ingredienser

1 vaniljestang, 1 kanelrull
60gr eikespon fransk medium roast

Meskeinformasjon

1 steg infusjon 65-68 grader 1,5 time

1 TS irish moss siste 10 min koking

Gjærtype

Wyast G Ale + Rosela

Gjærmengde

1 pk av hver

Informasjon om gjæring

1 pk Wyast German Ale 1007 og 1 pk Roselare 3763 samtidig.

13 mnd på glassballong ca 15grader.

Kommentarer


[BBcode]