15 kilo Maris Otter Pale malt
1,25 kilo Crystal malt
0,8 kilo hvetemalt
0,75 kilo Carapils
0,5 kilo Melanoidin malt
270 gram sukker til karbonering
150 gram Centennial (11,1%) 60 minutter
50 gram Amarillo (6,8%) 15 minutter
50 gram Cascade (6,8%) 15 minutter
50 gram Centennial (11,1%) 15 minutter
50 gram Chinook (12%) 15 minutter
50 gram Amarillo (6,8%) 5 minutter
50 gram Cascade (6,8%) 5 minutter
50 gram Centennial (11,1%) 5 minutter
50 gram Chinook (12%) 5 minutter
50 gram Amarillo (6,8%) 10 dager tørrhumling
50 gram Cascade (6,8%) 10 dager tørrhumling
50 gram Centennial (11,1%) 10 dager tørrhumling
50 gram Chinook (12%) 10 dager tørrhumling
50 gram Simcoe (13%) 10 dager tørrhumling
22 gram gypsum i mesk, 90 min. + 6 gram i skyllevann
6 gram Natron i mesk 90 min.
6 gram kritt (CaCo3) i mesk 90 min.
1 tsk Wyeast gjærnæring 15 min. kok
1 tablett Whirlfloc 15 minutter kok
66 grader i 75 minutter
78 grader mashout i 5 minutter
Safale us-05
70 gram
14 dager primærgjæring, 18 grader
14 dager karbonering på flasker, 20 grader