Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
5. februar 2015
Flasket
19. februar 2015
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1060 / 1011
Bitterhet (IBU)
69,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Maris Otter Pale Malt
500 g Krystallmalt 120
600 g Lys Tørr Maltekstrakt
250 g Rørsukker

Humle og krydder

25 g Tomahawk (16,9%) 90 min
25 g Simcoe (13,0%) 30 min
40 g Simcoe (13,0%) 1 min
25 g Centennial (10%) 1 min
25 g Amarillo tørrhumle i 9 dager
25 g Centennial tørrhumle i 9 dager
25 g Simcoe tørrhumle i 9 dager
10 g Amarillo tørrhumle i 5 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67°C i 60 min
78°C i 20 min

Gjærtype

Danstar Nottingham

Gjærmengde

200 mrd celler

Informasjon om gjæring

14 dager ved 18-20°C

Kommentarer


[BBcode]