Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
15. februar 2015
Flasket
1. mars 2015
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
19,5
OG/FG
1054 / 1015
Bitterhet (IBU)
36,8 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

11,50 kg Pale Malt
1,00 kg Caramel Malt

Humle og krydder

40,00 g Perle - Boil 60,0 min
16,00 g Magnum - Boil 60,0 min
60,00 g Cascade - 1Boil 5,0 min
50,00 g Cascade - Boil 0,0 min
30,00 g Cascade - Dry Hop 4 Days

Andre ingredienser

1,00 Whirlfloc Tablet - 10,0 min
2,00 tsp Yeast Nutrient -10,0 mins

Meskeinformasjon

Single Saccrification step at 66C for 90 min.

Gjærtype

Fermentis US-05

Gjærmengde

4 pks

Informasjon om gjæring

7 days at 20C, when
Add Dry Hops and move barrel to cold room (5C) for 4 days, then siphon off yeast & hops.

Kommentarer


[BBcode]