Klasse
3C Doppelbock
Brygget
7. november 2016
Flasket
26. november 2016
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1088 / 1022
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

5,5 kg Munich Malt
2 kg pilsner malt
2 kg cara munich 2

Humle og krydder

75 g Hallertau Mittelfruh

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 1:
5 kg munich malt og 1,5 kg pilsner mesket på 62 grader i 120 min.

Meksing 2:
2 kg cara munich 2, 0,5 kg munich og 0,5 pilsner mesket i 120 min, etter hvert 15 minutt 2 liter mesk tatt ut og kokt opp før tilbakeføring.

Vørter fra mesk 2 brukt til skylling.

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

8 grader i 14 dager.

Kommentarer


[BBcode]