Klasse
2A Moderne mørk lager
Brygget
2. februar 2013
Flasket
30. mars 2013
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
23
OG/FG
1058 / 1016
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

5200 gr Pilsen, EBC 3
200 gr Crystal, EBC 400

Humle og krydder

45 gr Hallertau Hersbrucker5,1, tid 01:00
40 gr Saaz blomst 3,4, tid 00:10
20 gr Saaz blomst 3,4, tid 00:01

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader 75 min
78 grader 30 min

Gjærtype

WLP 833 German Bock

Gjærmengde

225 ml. slurry

Informasjon om gjæring

9,5 grader i 28 dager

Kommentarer


[BBcode]