Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
13. februar 2013
Flasket
5. mars 2013
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
8,3
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
14,7 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

8000 gram Hvete malt
5000 gram Pilsner malt
2000 gram Vienna malt

Humle og krydder

100 gram Hallertauer Hersbrücker 4% i 50 min.

Andre ingredienser

50 gram tørket blæretang, knust

Meskeinformasjon

60 min. i 67 grader
10 min. i 76 grader

Gjærtype

Hefeweizen ale yeast WLP300

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Primærgjæring 13 dager i 22 grader
Sekundærgjæring 7 dager i 21 grader

Kommentarer


[BBcode]