Pale Malt 0,25 kg
Pilsner Malt 5,43 kg
Cara Pils 1,1 kg
Flaket Mais 2 kg
Flaket Ris 2 kg
Valset Havre 0,4 kg
Cascade 52 Gram (alfa 7,7 % tid 60 min)
Cascade 15 Gram ( alfa 7,7% tid 12 min)
Styrian Goldings 33 gram (alfa 4,9% tid 5 min)
Natriumbikarbonat 20 gram til pH justering av råvann.
Klarurt 16 gram tilsatt vørter 15 min før kokeslutt
Pasurisert Mangokkjøtt ; oppmalt fruktkjøtt opvarmet til 75 gr. C i 15 min.
1. Mesketrinn : 56 gr. C i 50 min.
2. Mesketrinn : 60 gr. C i 40 min.
Safale US - 04
22 gram
1. gjæring 5 døgn ca. 18 gr. C
Omstikking og tilsetting av pasturisert Mangokjøtt ca. 2 kg - 2. gjæring 7 døgn ca. 18 gr.C.
Mango øl er inspirert fra en "Mango Ale" som vi drakk på St. Thomas i Caribien, dette er et lett øl som med aroma av mango(uten sødme) var helt fantastisk til fisk.