Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
14. oktober 2016
Flasket
29. oktober 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
1
OG/FG
1,106 / 1,101
Bitterhet (IBU)
1,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

Warminster Maris Otter Pale 5.00 kg EBC 5
Muntons Caramalt 0.25 kg EBC 25-40

Humle og krydder

Ahtanum 12G 60 min
Chinook 20G 15 min
Ahtanum 12G 15 min
Chinook 20G 5 min
Ahtanum 20G 5 min
Simcoe 12G 5 min
Amartillo 12G 5 min

Dry hop etter 5 dager
Amartillo 24G
Ahtanum 24G
Simcoe 24G

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden.
1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden.

Gjærtype

Safale US-05 11,5G

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Gjaeres paa 19 grader.
Satt kjolig paa grovkjeller i 1 dogn for tapping.

Kommentarer


[BBcode]