Maris Otter Pale malt 72.4%
Flaket Havre 6.6%
Pale Chocolate malt(600ebc) 6.6%
Carafa 3 (1350ebc) 2%
Chocolate Malt (886ebc) 2%
Roasted Barley(591ebc) 2%
Warrior15% 90min 45.1ibu
Warrior15% 60min 8.4ibu
East Kent Golding5% 60min 11.2ibu
East Kent Golding5% 0min 0ibu
Warrior15% 0min 0ibu
Jameson Irish Whiskey 1.5 kork
Candissukker 3.3%
Dememera Sukker 3.3%
Kakaonibs 100g 10min + 50g sekundær
Laktose 300g
Vaniljestenger 3stk
Mesketemp 69 grader
Utmesk 78 grader ca 8-10min
Mesketid ca 2 timer
Kontinuerlig sirkulasjon med pumpe
Safale US-05
4 pakker
Gjæret i et temperaturstyrt gjæringsskap med forskjellige temperatursteg. Tilsetting av Whiskey og kakaonibs etter 14 dager til gjæring. Gjæret totalt 4 uker før tappet på Corneliusfat
Gjærtemp første 5 dager: 16.5C
Gjærtemp neste 9 dager: 18.5C
Gjærtemp neste 12 dager: 21C
Gjærtemp siste 2 dager: 2.5C
Ølet har vært lagret på Cornelius fat fra tappedato fra oktober 2016 til mars 2017.