Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
1. februar 2012
Flasket
17. februar 2012
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1075 / 1014
Bitterhet (IBU)
109,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

7000 gr Pale malt
500 gr Munchen
200 gr Crystal

Humle og krydder

30 gr Columbus 15.8% FWH
30 gr Galena 11% FWH
40 gr Galena 10 min kok
50 gr Columbus 10 min kok
50 gr Calypso 14.3% kokeslutt
30 gr Columbus tørrhumlet 12 dager
30 gr Calypso tørrhumlet 12 dager
18 gr Amarillio 10.3% tørrhumlet
10 gr Columbus tørrhumlet 5 dager
10 gr Calypso tørrhumlet 5 dager

Andre ingredienser

Gjærnæring
Irish Moss-pulver

Meskeinformasjon

170 min 66 grader
15 min 76 grader
15 min 78 grader

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

dekandert fra starter 1.5l

Informasjon om gjæring

Gjæret i kjeller med romtemperatur på ca 17 grader.

Kommentarer

Det er ettergjæret på flaske med 7.5 gr sukker pr liter øl.


[BBcode]