Klasse
1A Moderne lys lager
Brygget
21. august 2017
Flasket
16. september 2017
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1,054 / 1,012
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
36,0l
Mengde ferdig øl
30,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt
Munich malt
Caramel munich1

Humle og krydder

Celeia
Cascade
Hersbrucker
Hallertau Mittelfruh

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min 66 grader med sirkulasjon og HERMS

Gjærtype

2xWLP833

Gjærmengde

4L starter + forkult

Informasjon om gjæring

14 dager. 11 grader frem til SG 1.016 deretter 18,5 grader for "Diacetyl rest"

Kommentarer

Karbonert med CO2


[BBcode]