Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
21. februar 2014
Flasket
7. mars 2014
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1,056 / 1,012
Bitterhet (IBU)
52,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

75% pale malt
14% Best lys munich malt
6% Thomas Fawcett pale crystal
5% flaket rug

Humle og krydder

6g Warrior FWH
11g Buzz Bullets 15 min
11g Citra 15 min
11g Columbus 15 min
11g Buzz Bullets WP 20 min
11g Citra WP 20 min
11g Columbus WP 20 min
Tørrhumlet med 33g Columbus, 22g Citra og 11g Buzz Bullets i 3 dager

Andre ingredienser

Vann justert til ca 100ppm Kalsium, 150ppm Sulfat og 50ppm Klorid

Meskeinformasjon

64 grader i 75 min, pH i mesken justert til 5,4

Gjærtype

WLP002

Gjærmengde

1,5L starter 1 rør

Informasjon om gjæring

17 grader de første tre dagene så gradvis hevet til 20 grader, senket til 2 grader ca 1 døgn før tapping.

Kommentarer


[BBcode]