Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
22. februar 2017
Flasket
7. mars 2017
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1062 / 1012
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg Maris Otter Pale Malt
500 g Hvetemalt
200 g CaraAmber

Humle og krydder

25 g Columbus 15,5% 60 min
25 g Citra 13,5% 15 min
50 g Cascade 6,8% 1 min
50 g Citra 13,5% 1 min
53 g Cascade 6,8% tørr
48 g Citra 13,5% tørr

Andre ingredienser

1 tablett Whirlflock kokes i 15 min

Meskeinformasjon

21,5 liter vann
67°C i 60 minutter
77°C i 15 minutter
Skylte med 11 liter vann ca 78°C

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

11,5 g rehydrert

Informasjon om gjæring

18°C i 3 dager
20°C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]