Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
1kg pasjonsfruktpure
Brygget
29. august 2017
Flasket
26. september 2017
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
4,4
OG/FG
64 / 19
Bitterhet (IBU)
25,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

Hvete malt, pilsner malt, Acidulated malt, spelt flak

Humle og krydder

Citra, azacca, hull melon.

Andre ingredienser

1Kg pasjonsfruktpure.

Meskeinformasjon

Mesket på 68 grader

Gjærtype

Vossa kveik

Gjærmengde

1 Spiseskjei

Informasjon om gjæring

Surnet med biola på 40 grader et døgn, så gjeret på 40 grader 3 døgn, så 20 grader frem til flasking

Kommentarer

Vørter er ikke kokt, ved avrenning tilsatt humle og økt temp til ca 90 grader. Så kjølt til 40 grader og tilsatt biola.


[BBcode]