Klasse
2C Märzen
Brygget
5. november 2016
Flasket
29. desember 2016
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
48
OG/FG
1061 / 1024
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
37,6l
Gjærbare ingredienser

3335 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
1515 gr. Amber, Thomas Fawcett, EBC 100
545 gr. Maris Otter, EBC 6,5
325 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
285 gr. Caragold, EBC 120
50 gr. Special B, EBC 350

Humle og krydder

20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 01:00
20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 00:05
20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,4 tid 00:00

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader, 75 min
78 grader, 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

437 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

9-11 grader 26 dager

Kommentarer


[BBcode]