Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
25. november 2016
Flasket
14. desember 2016
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
77,6
OG/FG
1,063 / 1,016
Bitterhet (IBU)
30,6 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
80,0l
Mengde ferdig øl
70,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter 74,3%
Brown Malt 11,4%
Chateau Cara Gold 5,7%
Flaked Wheat 3,1%
Crisp Chocolate 2,9%
BlackPrinz 2,6%

Humle og krydder

East Kent Goldings 28,1 IBU @ 60min
East Kent Goldings 38g @10 min

Andre ingredienser

Whirlfloc 1 tab
WLN1000 1ts
Brewers Clarex 2 rør
Isinglass 10ts @7 dager

Meskeinformasjon

69 grader 40 minutter
74 grader 10 minutter

Gjærtype

WLP002

Gjærmengde

708mrd celler

Informasjon om gjæring

19,4 grader i 16 dager
12-15 grader i 3 mnd (fat)

Kommentarer

Flasket med beergun


[BBcode]