Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
6. september 2014
Flasket
25. september 2014
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
138
OG/FG
1061 / 1020
Bitterhet (IBU)
68,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
6,0l
Mengde ferdig øl
5,8l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 74,6%
Carapils 8,8%
Chocolate Malt 6,6%
Roasted Barley 6,6%
Crystal Malt 60L 3,5%

Humle og krydder

Cascade 3g/l - 60 min
Cascade 1.7g/l - 15 min
Cascade 1.5g/l - 2 min

Andre ingredienser

1dl kaldtrukket kaffe ved flasking. (15 gram kaffe til 100 gram vann)

Meskeinformasjon

67 grader i 60 minutter

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

19 dager på ca. 21 grader

Kommentarer


[BBcode]