Klasse
10D Saison
Brygget
15. februar 2015
Flasket
5. mars 2015
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,050 / 1,001
Bitterhet (IBU)
28,6 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

3.4kg Pilsnermalt
0.5kg Munich 1
0.5kg Hvetemalt
0.1kg Caramunich 1
0.4kg Dememerasukker

Humle og krydder

5g Sorachi Ace 60 min
10g Sorachi Ace 30 min
15g Nelson Sauvin 5 min
10g Sorachi Ace 5 min
35g Nelson Sauvin Tørrhumlig

15g Appelsinskall Søt 5 min
5g Ingefærrot 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesked på 66 grader celsius i 60 min.

Skylling på 76 grader celsius.

Gjærtype

WLP 566

Gjærmengde

184 billioner

Informasjon om gjæring

Free rise fra 19 til 20 første døgn.
Deretter 1 grad celsius opp hver dag til 27 grader og holder stabil temp. 10 dager totalt.

Secondary 20 grader 7 dager

Kommentarer


[BBcode]