Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
2. februar 2016
Flasket
22. februar 2016
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1050 / 1011
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

3250 g Warminster Maris Otter Pale, EBC 5
500 g Warminster Brown, EBC 100
500 g Flaka Havre, EBC 1
150 g Muntons Chocolate, EBC 1025
300 g Castle Cara Gold, EBC 120
300 g Weyermann Abbey, EBC 55

Humle og krydder

30g EKG 5.7%, 15 min
15g Sorachi 13.3%, 15 min

Andre ingredienser

Irish moss

Meskeinformasjon

68ºC, 60 min

Gjærtype

Safal US05

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

Romtemp 21 daga

Tilsatt 7 g/l sukker ved flasking

Kommentarer


[BBcode]