Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
30. januar 2016
Flasket
16. februar 2016
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
9,6
OG/FG
1,054 / 1,019
Bitterhet (IBU)
12,9 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

2,7 kg Weyermann Pils
2,7 kg Weyermann Hvete
0,34 kg Weyermann München 2
0,09 Weyermann Acidulated

Humle og krydder

21 g Smaragd 60 min
21 g Smaragd 10 min
21 g Crystal 10 min
3 g gjærnæring 10 min
3 g Irish moss 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

En-stegs mesk ved 67*C i 60 min, etterfulgt av utmesking ved 76*C i 10 minutter.

BIAB.

Gjærtype

WLP380 - Hefeweissen

Gjærmengde

300 milliarder celle

Informasjon om gjæring

Gjæret ved romtemperatur i vanlig gjæringsspann

Kommentarer


[BBcode]