Klasse
2C Märzen
Brygget
3. februar 2013
Flasket
8. mars 2013
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
24,8
OG/FG
1054 / 1014
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

2,60 kg Weyermann Münich Malt (17,7 EBC)
2,30 kg Weyermann Pilsner Malt (3,9 EBC)
0,30 kg Krystallmalt -120L (236,4 EBC)
0,20 kg Cara-Pilsener (3,9 EBC)
0,10 kg Strøsukker (mot slutten av koketiden)

Humle og krydder

52,00 g Saaz [3,50 %] - kokes 60,0 min
25,00 g Saaz [3,50 %] - kokes 7,0 min

Andre ingredienser

8,00 g Klar urt (Boil 10,0 mins)

Meskeinformasjon

RIMS

Innmesking 60°C

63°C 25 min
73°C 40 min
78°C 10 min

Koking 80 min

Skylling til litt over kanten på maltrøret når det er heist opp.

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæres ca 1 måned ved 9 grader.

Kommentarer

Har bedt om faktura fra Norbrygg 2 ganger, men ikke mottatt. HAr svart JA på spørsmålet om jjeg er medlem. Regner med jeg får faktura før konkurransestart.


[BBcode]