Klasse
9E Imperial stout
Brygget
11. januar 2014
Flasket
5. februar 2014
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
142,6
OG/FG
1,105 / 1,035
Bitterhet (IBU)
123,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
13,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

4.92 kg TF Maris Otter (57%)
863 g TF Rye Malt (10%)
345 g Bestmaltz Smoked Malt (4%)
345 g TF Dark Crystal (4%)
431 g TF Amber Malt (5%)
431 g TF Brown Malt (5%)
431 g TF Pale Chocolate Malt (5%)
431 g TF Chocolate Malt (5%)
431 g TF Black Malt (5%)

Humle og krydder

-45 g Columbus 16.1%aa 60 min
-30 g Columbus 16.1%aa 30 min
-25 g East Kent Goldings 5%aa 2 min

Andre ingredienser

Gjærnæring
Whirlfloc
O2

Meskeinformasjon

90 min 66 grader
10 min 73 grader

Gjærtype

WLP001 Cal Ale

Gjærmengde

285 mld celler

Informasjon om gjæring

16 dager 18-21 grader.

Kommentarer

Flasket fra fat med ghetto-beergun.


[BBcode]