Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
23. november 2013
Flasket
20. desember 2013
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1,050 / 1,008
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
63,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

11.0 kg Bestmalz Pilsmalt

Humle og krydder

80g Perle 8.5%, 60 min
35g Hallertau Mittelfrüh 4.3%, 15 min
35g Hallertau Mittelfrüh 4.3%, 0 min

Andre ingredienser

pH 5.2 stabilizer
foam control
whirlfloc
wyeast gjærnæring
clarity-ferm

Meskeinformasjon

30 liter meskevann
90 min 65C
Kontinuerlig skylling til 62 liter

(+1 liter ekstra vann for volumkorreksjon)

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

57.5g (5x11.5g)

Informasjon om gjæring

27 dager ved 10C

Kommentarer

Flasket med Blichmann Beergun etter 2 mnd ved 4C.


[BBcode]