Klasse
12B Belgisk fruktlambic
Brygget
1. februar 2017
Flasket
12. februar 2018
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1,050 / 1,100
Bitterhet (IBU)
0,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Bavarian Wheat LME

Humle og krydder

Kun en håndfull humle for 3 år siden

Andre ingredienser

300g bær pr. liter fordelt slik:

100g Kirsebærpuré
100g Kirsebær
25g Blåbær
75g Bringebær

Meskeinformasjon

Ingen mesking

Gjærtype

T-58+husgjær

Gjærmengde

1 pk+solera

Informasjon om gjæring

Bavarian Wheat gjæres ut i en uke før den tilsettes i eikefatet som huser kulturen fra tidligere år. 10 liter fra tidligere år blandes med 20 liter ny årgang.

Kommentarer


[BBcode]