Klasse
9E Imperial stout
Brygget
15. januar 2017
Flasket
18. februar 2017
Alkoholstyrke
12,0%
Farve (EBC)
112
OG/FG
1,115 / 1,026
Bitterhet (IBU)
89,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

Palemalt 8000g
Havregryn 900g
Caramalt 30ebc 250g
Chocolat 1200ebc 300g
Roasted 1500ebc 300g
Demerera sukker 500g

Humle og krydder

Co2 extrakt 61% 15ml 90min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesker med 25l vann, temp går fra 64-64 på 100 min.Partiskyller med 10l vann på 73 grader.

Gjærtype

Us-05

Gjærmengde

3dl slurry

Informasjon om gjæring

Stormgjæring på 18 grader, øker deretter til 20 grader og lar gjære ut. Settes i bod på 12 grader siste uke før flasking.

Kommentarer


[BBcode]