Klasse
5G Old ale
Brygget
31. januar 2015
Flasket
18. februar 2015
Alkoholstyrke
7,9%
Farve (EBC)
48
OG/FG
1,080 / 1,020
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

,6 kg pale ale malt (1,2 kg mesket for seg selv)
0,3 kg amber malt 125 EBC
0,4 kg caramalt 30 EBC
0,2 kg mørk krystallmalt 275 EBC
0,15 kg pale chocolate malt 600 EBC
0,28 lys maltekstrakt
0,25 kg demerarasukker

Humle og krydder

30 g target 11 % i 60 min
25 g fuggles ved kokeslutt

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk: 62°C. 68°C i 60 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylt mesken med fem liter vann.

Gjærtype

wlp 002

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

Startet på 18°C, økt til 19°C etter ett døgn. Satt i romtemperatur på dag tre.

Kommentarer


[BBcode]