Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 10B Lys sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser
Honning og krydder
Brygget
1. november 2014
Flasket
22. november 2014
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1,078 / 1,012
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4.00 kg Pilsner Malt
1.50 kg Honey
970.00 g Hvetemalt
500 g Honningkake
400.00 g Biscuit Malt
400.00 g Wheat, Torrified
200.00 g Special B Malt

Humle og krydder

25.00 g Goldings, East Kent @ -60 mins 6.50 % alfa
25.00 g Styrian Goldings @ -20 mins 3.50 % alfa

@ -15 min:
1 stk stjerneanis
2 stk kanelstang
3 stk nellikspiker
0,5 g knust allehånde
0,2 g tørket ingefær

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single infusion @ 66 grader, 60 min.

Mashout og skyllling.

Gjærtype

WLP500, 530, WY3787

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

pitchet ved 18 grader, deretter 3 uker @ 18 grader romtemperatur

Kommentarer

Karbonert med honning istedenfor sukker.


[BBcode]