Klasse
13F Klassisk norsk juleøl
Brygget
21. november 2015
Flasket
8. oktober 2016
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
38
OG/FG
1068 / 1015
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

1700 g bohemian pilsen
3700 g munich type 2
200 g caramalt
250 g crystalmalt
100 carafa 2 special

Humle og krydder

12 g saaz 60 min
16 g Northern brewer 60 min
27 g saaz 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i 60 min
77 grader i 5 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

Ca 3 dl slurry

Informasjon om gjæring

10 dager på 11 grader
3 dager på 15 grader
3 dager på 10 grader
1 dag på 7 grader
5 dager på 4 grader

Kommentarer

Tappet til corneliusfat 14/12-15
og lagret på 4 grader.


[BBcode]