Klasse
3B Bock
Brygget
16. april 2015
Flasket
14. mai 2015
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
28,7
OG/FG
1,065 / 1,017
Bitterhet (IBU)
26,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

12.833 kg Munich I (91.03%)
1.124 kg Melanoidin (7.97%)
0.141 kg Chocolate, Pale (1%)

Humle og krydder

110.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2.2 g/L)
50.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1 g/L)
58.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (1.2 g/L)

Andre ingredienser

1 Whirlfloc Tablet @ 15 Minutes (Boil)
1 Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

Meskeinformasjon

STartet innmesk på 75 grader. MEsken holdt 70 grader da alt var rørt inn. Temperaturen falt ned til 68 grader innen ti minutter. Det laveste vi registrerte var 67,5 grader. MEsket ut 10 minutter på 78 grader.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

5

Informasjon om gjæring

Primary: 3 days @ 7° C
Secondary: 7 days @ 9° C
Tertiary: 4 days @ 13° C
Lager: 14 days @ 9° C
Age: 100 days @ 12° C

Kommentarer

Primet med 260g sukker, 2,5 vol co2


[BBcode]