Klasse
2B Wiener
Brygget
9. januar 2013
Flasket
25. mars 2013
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

2400 gram pils malt
2400 gram munich malt
3600 gram vienna malt
90 gram chocolate malt

Humle og krydder

10 gram magnum 10 % 60 minutter
70 gram saaz 3% 60 minutter
30 gram saaz 3% 10 minutter

Andre ingredienser

67 grader 60 min no sparge

Meskeinformasjon

Gjærtype

saflager w34/70

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

primærgjæring 10 grader 3 uker

sekundær på fat

Kommentarer


[BBcode]